Tippekonkurransen 2020 -

HOT - konkurransen som går ut på å tippe antall seire foreningens hester tar i inneværende år.

Reglene er enkle:
1: Hesten må være eiet av et medlem i Horten Travforening og det navnet må stå først hos DNT. Det er kun seire tatt mens den er i HOT - eie.

2: Det er perioden 1.1-2020 til 31.12-2020 som gjelder.

3: Det er de hester som vi til enhver tid har kjennskap til som regnes. Disse står i menyen til venstre under " foreningens hester" på hjemmesiden vår - hortentravforening.no. Her er vi avhengige av tips om det er hester vi mangler og vi oppfordrer til å gi oss beskjed om kjøp/salg osv.

4: Ved flere på rett antall foretas en V75 konkurranse ifm Generalforsamlingen 18 januar 2020.

5: Premien er bord m/middag for 2 personer lørdag og søndag under Oslo Grand Prix 2019 og inkluderer hotellopphold!

Vi ønsker alle lykke til!

Antall seire gjettet: